Γνωρίστε μας

Η ιστορια μας

Στόχος μας η εφαρμογή εξατομεικευμένης διδασκαλίας

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών PROGRESS συμπλήρωσε 20 έτη παρουσίας στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην πόλη του Αγίου Νικολάου Κρήτης.
Βρίσκεται απέναντι από την πλατεία του ΚΤΕΛ Αγίου Νικολάου, στην οδό Μεσολογγίου 29.
Από το 2007 λειτουργεί ως Ομόρρυθμη Εταιρεία. Μ. Κοκολάκη – Γ. Βιδάκης ΟΕ.

Διδάσκονται Αγγλικά & Γαλλικά.

Από το 2000 οπότε ξεκινήσαμε την λειτουργία μας μεγάλος αριθμός μαθητών έχει παρακολουθήσει τα προγράμματα μας και πιστοποίησαν τις γνώσεις τους στις Ξένες Γλώσσες.

Οι εργαζόμενοι και διδάσκοντες στο in PROGRESS αποτελούν την κινητήρια δύναμη για τις επιτυχίες μας και νιώθουμε όλοι υπερήφανοι που ανήκουμε στη ομάδα του!
Με βασικούς στόχους την σωστή χρήση της Ξένης Γλώσσας και την πιστοποίηση προσεγγίζουμε τους μαθητές μας με αμεσότητα και φιλική διάθεση, καθ’ όλη την διάρκεια της φοίτησης τους.
Με γνώμονα τη φράση “moving forward” - προχωράμε μπροστά, προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες της εποχής, αξιοποιούμε την τεχνολογία προς όφελος του μαθητή και εφαρμόζουμε την εξατομικευμένη διδασκαλία στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού – επιμορφωτικού προγράμματος “ ΔΙΑΦΕΡΩ”.

Με σεβασμό στις ανάγκες του κάθε μαθητή, συνεργαζόμαστε με κορυφαίους εκδοτικούς οίκους EXPRESS PUBLISHING, HAMILTON HOUSE & GRIVAS PUBLISHING
Διδάσκουμε σειρές βιβλίων πλήρως εναρμονισμένες με τα δεδομένα της εποχής, με το βλέμμα στο μέλλον. Εμπλουτίζουμε τα μαθήματα αξιοποιώντας τα εργαλεία της τεχνολογίας.
Στόχος μας είναι μέσα από κάθε εμπειρία μαθήματος να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα διαμόρφωσης σκεπτόμενων και ευαισθητοποιημένων πολιτών.

Πιστοποιούμε τις γνώσεις των μαθητών μας στα μεγάλα επίπεδα B2 & C2 PROFICIENCY
με συμμετοχή στις εξετάσεις

  1. MICHIGAN – HELLENIC AMERICAN UNIVERSITY (HAU)
  2. MICHIGAN STATE UNIVERSITY (MSU)
  3. CAMBRIDGE UNIVERSITY

Ξεκινάμε από νωρίς να χτίζουμε την γνώση και την αυτοπεποίθηση των μικρών μαθητών με τις εξετάσεις πιστοποίησης PALSO από την Α Τάξη και συνεχίζουμε με σταθερά βήματα Β2 (LOWER) στην Δευτέρα Γυμνασίου και C2 (Proficiency) στην Τρίτη Γυμνασίου.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών PROGRESS έρχεται πρώτο σε συμμετοχές σε όλη την Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια με πάνω από 100 υποψηφίους στα επίπεδα Α1 & Α2.

Ο χώρος μας
Ο χώρος μας
Ο χώρος μας

Μαθητές Δημοτικού & Γυμνασίου

Προετοιμασία για όλες τις εξετάσεις

Φοιτητές & Ενήλικες με ιδιαίτερα μαθήματα

Ταχύρρυθμα Ξενοδοχειακά προγράμματα

Οι καθηγητες μας

Ελάτε να γνωριστούμε

Μαρία Κοκολάκη

Μαρία Κοκολάκη

Υπέυθυνη Κέντρου Ξένων Γλωσσών
progress

Γιώργος Βιδάκης

Υπεύθυνος Νέων Τεχνολογιών
Ελένη Λουκάκη

Ελένη Λουκάκη

Καθηγήτρια
Πηνελόπη Παγκάλου

Πηνελόπη Παγκάλου

Καθηγήτρια
Ιωάννα Βιδάκη

Ιωάννα Βιδάκη

Καθηγήτρια
Εύη Κουνάλη

Εύη Κουνάλη

Καθηγήτρια
Κάλλια Χουρδάκη

Κάλλια Χουρδάκη

Καθηγήτρια
Βίκυ Γλεζάκη

Βίκυ Γλεζάκη

Καθηγήτρια